sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Tuulee

No, okei aika lailla se on jo tyyntynyt, ihan vaan vienosti enää puita heiluttelee. Mutta siis, kun joka päivä vaan tuulee aina vaan. Olen kyllästynyt jatkuvaan tuuleen ja kylmään. Haluan kesän, ja lämmintä! Puutarhani näyttää ihan surkealta, tuulen riepottamat repaleiset ja surkeat kasvit kituvat kylmässä, mikään muu ei kasva kuin ruoho ja rikkaruohot.

Koko viime viikon odotin sen ensimmäisen unikon kukan avautumista, ja sitten perjantaina se vihdoin avautui, ja minä onnistuin teilaamaan sen ruohonleikkurilla!! Joten nyt olen ihaillut sitä sitten tuossa kipossa keittiön pöydällä. Onneksi siellä ulkonakin on sentään kohta avautumassa uusia kukkia, vaikka ainakin yhden nupunkin olin onnistunut ruohonleikkurilla silppuamaan, argh!

No on siellä muissakin kukissa nuppuja, joten eiköhän se siitä pikkuhiljaa parane. Ja oikeastaan varsinainen kukkapenkkini näyttää oikeinkin hyvältä. Mikä tuo tämän tekstin alapuolella oleva perenna mahtaa olla? Joku maksaruoho lienee? Tänä vuonna näyttää kasvavan hyvin kukkapenkissäni, aikaisempina vuosina on joutunut kirvojen ja mustien muurahaisten uhriksi.
Kalliokielot kukkii edelleen, kylmien ilmojen ansiosta kai pidempään kuin aikaisempina vuosina. Ne ovatkin vallanneet kukkapenkkini suurelta osalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti