maanantai 15. kesäkuuta 2015

Punaista ja mustaa


Lauantaina vihdoin tuntui kesältä, vaikkei täällä kyllä lähellekään hellettä päästy, sunnuntaina olikin sitten taas kylmä ja satoi koko päivän. Sade oli kyllä puutarhalle oikein hyväksi, eikä sadepäivissä silloin tällöin ole muutenkaan mitään vikaa. Tänään oli taas ihan aurinkoista, mutta voi miten kylmää ja tuulista. En ole ollenkaan tyytyväinen siihen miltä "puutarhani" näyttää, mutta onneksi siellä sentään jotain kukkii.

Yksi petunian kukka näyttää ihan mustalta, saa nähdä minkä verran sitten vaalenee, kun aukeaa ihan kokonaan.

Orvokki ei ole punainen eikä musta, mutta kukkii kuitenkin, ja tykkää näistä viileämmistä ilmoista.

6 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen tuo musta nuppu! Unikon kukkasia odotan kyllä, nyt näyttää nuppusia olevan ihan reilusti =D Eilen tuli taivaan täydeltä vettä, nyt ainakin hetken näyttäisi aurinko paistavan, pihalle siis! Ihanaa juhannusviikkoa sinulle Heidi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuitiina! Oikein ihanaa juhannusviikkoa sinullekin!
   Täälläkin on tänään välillä aurinkokin paistellut, on tosin myös tuullut kovasti ja ollut kylmää. Se hyvä puoli tässä kylmyydessä on, että unikoiden kukat kestää pidempään, vaikka nuppujen avautumista onkin saanut odotella. En sentään vahingossa ole onnistunut risteyttämään mustia petunioita, vaikka tuo nuppu ihan musta olikin :) on nyt nimittäin täysin avautuneena hyvin tumman violetti.

   Poista
 2. Kauniit kukkaset. Meillä kukkivat siperian- ja idänunikot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Minulla ei ole kuin näitä idänunikkoja, mutta olen niin onnellinen näistä, ja siitä, että niissä on nyt tänä vuonna enemmän kuin se 2 kukkaa, mitä niissä viime vuonna oli.
   Olenkin ihaillut blogissasi upeaa puutarhaanne! Siellä on niin paljon kauniita kukkia ja kokonaisuudessaan puutarha on aivan upea!

   Poista
 3. Täällä oli sunnuntaina tämän kesän ensimmäinen lämmin päivä, mutta eilen ja tänään on taas satanut ja on kylmää. Boleron taimissa on pieniä kukkanuppuja! (siemenet voitin siis arvonnastasi :) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että boleroissasi on nuppuja, kohta kukkii :) minulla ne tekivät ensimmäiseksi sellaisen minikukan, jonka nyppäsin pois, ja sitten seuraavat kukat tulivat nopeasti ja olivat jo ihan normaalikokoisia

   Poista