maanantai 2. kesäkuuta 2014

Chiliviidakko hyvässä alussa

Ihanaa, vihdoin hieman lämpimämpää ja aurinkoista. Tänään siirtelin taas kasveja purkeista toisiin. Ja istutin chilejä sun muita kahteen parvekelaatikkoon.

Pienin 'Tiny Tim' tomaatin taimistani. Tämän istutin tänään parvekelaatikkoon.

Suurin 'Tiny Tim' tomaatin taimistani, tai tuo tämän oikealla puolella oleva on yhtä suuri.

Istutin tähän laatikkoon 5 chilin taimea, yhden samettikukan ja tuon pienen 'Tiny Tim' tomaatin. Mitäköhän mahdoin ajatella, kun istutin nämä näin. Näillä voi tulla vähän ahdasta, kun taimia on näin monta. Ja siis miksi laitoin nuo isoimmat toiseen reunaan ja pienet toiseen reunaan (pituusjärjestykseenkö? häh?). Vasemmassa reunassa on paljon isoja nuppuja, ne ovat olleet kylmillä ilmoilla sisällä. Nuo toiset kolme ovat olleet koko ajan ulkona harson alla kylläkin, ja ovat siksi huonomman näköisiä.

Tähän laatikkoon istutin kolme 'Cayenne' chiliä, kaksi samettikukkaa ja yhden 'Tiny Tim' tomaatin. Tässäkin tuli pieni ajatusvirhe, kun istutin pienimmän chilin ja pienimmän samettikukan vierekkäin.
Chileiltä (ja näiltä muilta) vapautuneisiin (hillo)purkkeihin istuttelin petunian taimia, joista osa oli maitopurkeissa lionneita ja minikokoisia, jospa nekin nyt alkaisivat kasvaa.
Kuvassa etualalla tänään näihin purkkeihin istutettuja petunian taimia, ne minikokoiset kyllä puuttuvat kuvasta, en ollut vielä tuolloin istuttanut niitä. Parvekelaatikossa samanlaisissa purkeissa jo jonkin aikaa majailleissa on muutamia kukkia ja enemmän nuppuja. Taustalla olevasta kaalimaasta ei ruohosilpun seasta kaalit juuri erotu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti