keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Krassiputous

Vihdoin osa krasseistani on ymmärtänyt ajatukseni ja lähtenyt "valumaan" alaspäin. Aluksihan nämä kasvoivat hitaasti, mutta tanakasti ylöspäin, mutta onneksi lämpö on saanut kasvun kiihtymään. Eiväthän nämä vieläkään kunnolla tuota ämpäriä peitä, mutta normaalisti kun niitä katsellaan hieman enemmän yläviistosta, jää ämpäri jo aika hyvin piiloon.

Ja kukitaanhan siellä pensasaidan vieressäkin, eikä tämä ole ensimmäinen ja ainoa kukka, paikka vaan on sen verran varjoinen, että pitäisi olla juuri oikeaan aikaan päivästä kuvaamassa, että niistä saisi hyviä kuvia, joten kuvia niistä ei ole nyt enempää.

Eilen satoi, ei tarvinnut tanssia sadetansseja, parin tunnin ajan tuli useita sadekuuroja pienin välein ukkosen jylistessä jossain hieman kauempana, mutta edelleen toivon sadetta. Lämmintä on ollut jopa minulle riittävästi (sisällä yöllä voisi olla vähän vähemmänkin), mutta ei ilmojen tarvitse vielä pitkään aikaan viilentyä kunhan välillä saadaan (vähän enemmänkin) sateita. Kylmän kesäkuun jälkeen on vaan hyvä, että vihdoin on lämmintä, eikä kesä kuitenkaan koskaan ole tarpeeksi pitkä, vaikka tykkäänkin kaikista  vuodenajoista. Kesä on kuitenkin aina liian lyhyt ja talvi vähän turhan pitkä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti