tiistai 29. heinäkuuta 2014

Vihreää ja punaista

Ensimmäisen ja mahdollisesti ainoan avomaankurkkuni söin viime keskiviikkona (23.7.). Kyllä siellä kukkia on nytkin, mutta taimet ovat pieniä, ja kitukasvuisia, joten mahtavatko jaksaa hedelmiä kasvattaa.

Niin melko pienihän se oli tämä ensimmäinen kurkkukin, mutta hyvän makuinen, söin ihan sellaisenaan.

Ensimmäisten tomaattien ja paprikoiden punertumista olen seurannut viikon ajan, tomaatit ainakin ovat kohta syöntikypsiä. Ensimmäisissä kuvissa, jotka otin 22.7. väri on alkanut hieman punertua.
Ja eilen 28.7. otetuissa kuvissa väri on jo kypsän punainen. Ja tunnustan, olen jo syönyt nuo 'Tiny Tim' tomaatit, että tomaatti voikin maistua hyvälle. Nyt vaan odottelen seuraavien raakileiden kypsymistä.Paprikat ovat vähän jäljessä, ensimmäinen näistä kuvistä on otettu 25.7. ja jälkimmäinen 28.7.

Pitäisiköhän lähteä esittämään sadetanssia tuonne ulos, vai mitenkähän sitä sadetta saisi osumaan näille kulmillekin, toivoisin useamman tunnin jatkuvaa tasaista sadetta, niin että maa kastuisi kunnolla, mutta pienemmätkin kuurot otan ilolla vastaan (toivon vaan, ettei tule mitään hirveää kaatosadekuuroa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti