keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Kylvöjä ulkona

Tänään kylvin ulos kasvimaalleni salaattia ja magoldia sekä punajuurta, lanttua ja naurista. Istutin myös muutamia huonoimpia ruusu- ja parsakaalin taimia sekä vielä pari huonoa purjon taimea. On ehkä epäloogista istuttaa ensimmäisenä huonoimmat taimet, kun kasvimaallani on hyvin rajallisesti tilaa, mutta jos huonot taimet kuolee kylmyyteen tai muuten vaan huonouteensa, minulla on vielä parempia jäljellä, jotka saavat kasvaa vielä paremmiksi ja vahvemmiksi ennen ulos istutusta, ja voin sitten istuttaa ne kuolleiden paikoille Ja jos ne huonot taimet ulos päästyään innostuisivat hyvään kasvuun niin sehän olisi vaan plussaa. Kyllä sitä sitten joku paikka lopuillekin taimille löytyisi.

Siirsin tänään myös pienen pieniä kehäkukan taimia kasvimaaltani kylvöjen tieltä "kukkapenkkiin". Oletan ainakin, että taimet olivat kehäkukkia, koska kasvoivat siinä kohdassa kasvimaatani, jossa minulla viime vuonna kasvoi niitä. Taimet olivat vaan kovin kovin pikkuisia, joten en tiedä mitä ne tykkäävät siirrosta. Sitä paitsi paikka, johon ne siirsin ei välttämättä ollut kovin hyvä kasvupaikka niille (tai yhtään millekään), mutta toivon parasta.

Suurin osa muistakin taimistani pääsi tänään taas ulkoilemaan pitkän tauon jälkeen.

Viikonloppuna tein lisää löytöjä(ruukkuja yms.) isäni luona, ja sain paljon ideoita pihaani varten. Isäkin oli tyytyväinen, kun samalla tuli siivottua. Vaikka sitä siivoamista kyllä riittäisi siellä vielä paljonkin.

Tänään bongasin tämän kevään ensimmäisen voikukan omalla pihallani. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti