perjantai 11. marraskuuta 2016

Lumiperhosia

 

Viime lauantaina satoi tännekin pikkuisen lunta. Tosi vähän kylläkin, mutta kuitenkin. Ja sen jälkeen on ollut sen verran kylmää, että lumi on pysynyt. Eilen satoi vielä vähän lisää lunta, ei paljoa nytkään, mutta sen verran, että on hieman valoisampaa ja kauniimpaa.

 

Tänään oli ihana auringonpaisteinen päivä, aamulla oli tosi kylmää, mutta myöhemmin päivällä, kun oli hieman lämpimämpää lähdin vähän ulkoilemaan. Halusin saada lumisia kuvia, mutta lunta oli niin vähän, ettei se ollut kovin helppoa. Nämä muutamat kuvat otin omalla pihallani.

 

Minusta on ihanaa, kun kerrankin on lunta nyt valaisemassa tätä pimeää vuodenaikaa. Toivoisin vaan, että lumi pysyisi tammikuun loppuun asti ja sitten saisi tulla aikainen kevät :)

3 kommenttia:

 1. Se aikainen kevät olisi enemmän kuin toivottu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mua huvitti, kun kirjoitin tuon aikaisen kevään tuohon, kun talvi on just alkanut, mutta toivon todella, että kevät tulisi ennätysaikaisin :)

   Poista
 2. Et taida enää päivittää tätä blogia. Harmi! Näin helmikuussa odotan jo kovasti kevättä ja mullasta työntyviä vihreitä uusia alkuja.

  VastaaPoista