torstai 17. huhtikuuta 2014

Tilanpuutetta

Maanantaina huonekasvini joutuivat evakkoon olohuoneen ikkunan edustalla olevalta pöydältä, koska olohuoneen pöydälle piti saada mahtumaan osa keittiön pöydällä olleista kasveista, jotta pääsimme isäni ja veljeni kanssa kahvittelemaan keittiön pöydän ympärille. Keittiön pöydällä kun oli jo pidemmän aikaa ollut vain sen verran tyhjää tilaa, että olin juuri ja juuri mahtunut yksin syömään siinä. Isäni vei pari pientä chilin taimea, yhden avokadon taimen ja kaksi ruohosipulipurkkia, mutta se ei vielä juurikaan helpottanut tilapulaa.

Tältä näyttää olohuoneen pöytä tänään, tai näytti päivällä, nyt siihen on saatu mahdutettua vielä muutamia lisäpurkkeja. Mihinköhän seuraavaksi laittaisin näitä kylvöpurkkeja, kun vielä pitäisi tehdä lisää kylvöjä, ja siirtää taimia isompiin purkkeihin. Niin, kun siis keittiön pöytäkin on jo täyttynyt uudestaan.

Avokado löysi ihan hyvän evakkopaikan kirjahyllystä. Mangoillakin on ihan hyvä paikka lipaston päällä. Mutta nuo sitrukset ja anopinkieli näyttävät vähän hölmöiltä tuolla hyllyllä, eivätkä ne ainakaan oikein mahdu kasvamaan siinä.


Tämä kasvi, mikä sitten onkaan, voisi olla tällä hyllyllä varmaan vaikka koko kesän, jos tarvitsee, kunhan sitten pääsee syksyn pimetessä taas lähemmäs ikkunaa, että saa enemmän valoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti