torstai 3. huhtikuuta 2014

Paprikan taimia

Paprikansiemenet ovat minulla mielestäni itäneet nyt tosi huonosti, ehkä ne ovat olleet liian lämpimässä ja ehkä liian märkiäkin. Tässä ne muutamat pienet surkeat taimet, jotka itivät ensimmäisistä kylvöistä.

Olen tehnyt useita uusintakylvöksiä, ja toivottavasti saan edes joitakin taimia kasvatettua "aikuisiksi". Nämä siis ostetuista siemenistä 'Californian wonder' lajiketta. Kylvin vielä eilen uusia siemeniä, nyt sai olla viimeinen yritys paprikoista, näillä mennään. Paprikan siementen lisäksi kylvin myös tämän kevään viimeiset tomaatit, lajike 'Red Cherry', toivottavasti saisin nyt nämäkin itämään.

Nämä taimet kasvatettu viime kesänä kasvattamastani paprikasta(, jonka ostin taimena) otetuista siemenistä, hups sen lajike olikin 'Red Skin', joka näyttää olevan hybridi, mitähän näistä mahtaa kasvaa, no sen näkee sitten.

  Nämä kaksi suippopaprikan taimea ovat jo kasvaneet isommiksi, mutta näistä ei kans yhtään tiedä mitä niistä tulee, kun ne on kasvatettu kaupasta ostetusta paprikasta otetuista siemenistä. Itävyys oli muuten hyvä, kylvin kolme siementä ja kaikki iti, mutta yksi taimi sitten kuoli jossain vaiheessa, ja hitaasti nämä ovat kasvaneet, kun kylvin ne jo joskus talvella, mutta yllättävän hyväkuntoisen näköisiä taimia ovat, kun ovat ilman mitään lisävaloja kasvaneet.

Tänään istutin myös viisi suurinta 'Cayenne' chilin tainta pikkupurkkeihin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti