tiistai 19. elokuuta 2014

Kaunista isäni pihalla

Otin viikonloppuna muutamia kuvia isäni pihalla. Isäni pihalla on paljon kaikkea kaunista. Haluan nyt jakaa ihan vain muutamin kuvin joitakin niistä täällä blogissa.

Näillä syysleimuilla oli vaikeuksia pysyä pystyssä, kukathan painavat aika paljon varsinkin sateen kasteltua ne, mutta isäni mukaan pääasiallinen syy siihen, että suurin osa näistä oli kaatunut maata vasten, oli se, että kissanpennut olivat keksineet kivan leikkipaikan.

Kultapallot olivat pysyneet ihmeen hyvin pystyssä kissanpennuista ja sateista huolimatta. Toki isäni olikin laittanut näille naruista tukia.Tammeen näyttää tulevan runsaasti terhoja, en muistakaan tämän tammen aikaisemmin terhoja tehneen, tai ainakaan enempää kuin jonkin yksittäisen jonain vuonna. Mutta tänä keväänä se kukki todella runsaasti ja siihen ilmaantui mahdottoman paljon pieniä terhon alkuja ja nyt yllättävän moni alku on kasvanut jo aika suureksi.

Lopuksi vielä kuva niistä kukkapenkkien tuholaisista. Kaikki neljä kissanpentua onnistuvat tässä näyttämään hyvin viattomilta ja rauhallisilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti