maanantai 20. heinäkuuta 2015

Aurinkoinen aamupäivä

Säätiedotuksen mukaan tänään piti olla aamupäivällä aurinkoista, myöhemmin on sitten taas luvassa sadettakin, kuten (lähes) joka päivä tänä kesänä. Ei täällä tänään kyllä sitä aurinkoa ole vielä näkynyt, pilvisen harmaata on ollut, vielä ei ole kuitenkaan satanut. Lauantaina aurinko paistoi aamupäivällä, joten tämänkertaiset kuvat ovat lauantailta.

Suippopaprikoissa ja chileissä on pieniä alkuja, satoa odotettavissa ehkä joskus syksyllä, elleivät jäädy tai mätäne kylmässä ja märässä säässä ;)

Maisseista on turha odottaa satoa, eivät kasvaneet tänä vuonna edes koristeiksi, herneet sitä vastoin kasvattivat vartta ja lehtiä vähän liikaakin. Nyt jo kukkivatkin, ehkä sieltä vielä jonkun palonkin satoa saan loppukesästä :)

Petuniaistutukset alkaa pikkuhiljaa näyttää joltakin, kuvakulma ei tässä kyllä ole paras mahdollinen ;)

Ensimmäinen köynnöskrassin kukka avautui samaan aikaan kuin viime vuonnakin, lisää lämpöä ja valoa tarvittaisiin, jotta kukkia tulisi lisää.

Kosmoskukkia ei edelleenkään ole kovin paljon, ja kukat on aika pieniä, onneksi nämä ovat kauniita kasveja kokonaan, lämmintä loppukesää ja runsastuvaa kukintaa odotellessa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti