maanantai 10. lokakuuta 2016

Syyskukkia

Kesäkukkieni palelluttua tuli aika hankkia syyskukat. Ostin 5 kellokanervaa (Erica gracilis) ja 4 valkoista callunaa (Calluna vulgaris 'Helena') ja lisäksi kävin hakemassa metsästä hieman sammalta ja jäkälää. Niistä tein sitten kolmeen parvekelaatikkoon istutukset, jotta sain joka ikkunalle kauniit syyskukat.

Keittiön ikkunalla, taustalla näkyy sisällä kypsymässä olevat chilit.
Olohuoneen ikkunalla, siellä on sisällä kypsymässä paprikoita ja munakoisoja. Kuvaan on päässyt myös petunian kukka, niitä on vielä muutamia jäljellä.
Tämän vein makuuhuoneen ikkunalle, mutta en ole muistanu/jaksanut/viitsinyt kuvata sitä siellä, joten siitä on nyt vain tämä huono kuva, jossa se on olohuoneen ikkunan edustalla olevalla pöydällä.

2 kommenttia:

  1. Kiva löytää uusia blogeja ja saada uusia blogikavereita. Löysin blogisi facebookin puutarhablogin kautta ja klikkasin itseni lukijaksesi. Syysterkut Pihakuiskaajan puutarhasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anneli A, kiva kun löysit tänne, toivottavasti viihdyt pienen puutarhablogini lukijana. Ja mukavaa, kun kommentoit, niin minäkin löysin sinun blogiisi. Kävin jo kurkkimassa, mutta tulen tutustumaan paremmalla ajalla vielä paremmin.

      Poista