perjantai 26. syyskuuta 2014

Kesäkukkia myrskyssä

Harmaata ja myrskyistä on täällä tänään, onneksi kuitenkin taas vähän lämpimämpää. Kesäkukkani selviytyivät kylmistä öistä (ja päivistä), nyt kun vielä kestäisivät tämän myrskyn, niin sitten on kai luvassa vähän suotuisampia olosuhteita, joten kesäkukkakausi toivottavasti jatkuu vielä pitkään. Vadissa kasvavat kosmokset tuuli puhalsi nurin (siis koko vadin), näyttivät selviytyneen muksahduksesta ehjin nahoin. Tyhmänä nostin vadin takaisin pystyyn, ja juuri äsken näin tuulenpuuskan heittävän sen taas nurin. Olkoon nyt maassa kallellaan myrskyn ajan, säilyvät ehkä paremmassa kunnossa niin.


Tomaatit ovat kypsyneet hyvin maljakossa, ulos unohtuneetkin tomaatit ovat hyvissä voimissa. Kasvimaalle itsestään kasvanut tomaatti on edelleen siellä ja seinän vieressä suurissa ruukuissa kasvavat kirsikkatomaatit 'Red Cherry't (ja yksi 'St.Pierre') näyttivät kaikki ihan hyvinvoivilta, pari kypsää kirsikkatomaattia sieltä tänäänkin söin.

Tämän postauksen kuvat olen ottanut pari päivää sitten. Tänään en edes yrittänyt mennä pihalle kuvaamaan mitään, kun on niin harmaata, ja miten siinä mitään kukkia kuvaisi, kun tuuli heiluttelee ja pyörittelee kaikkea koko ajan sinne sun tänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti